Zoeken op “content” binnen LinkedIn

Om op de hoogte te blijven van wat er speelt op jouw vakgebied is het handig om binnen het LinkedIn systeem regelmatig de functie “content” te raadplegen.

Gezien mijn andere pet ben ik altijd graag op de hoogte van Letland-gerelateerd nieuws. Ik vul bovenin het zoekvenster het woord “Letland” in, dan klik ik op “enter” en ik kies het tabblad “content”. Vervolgens krijg ik een overzicht van alle berichten waar het woord Letland in voorkomt.

Behalve dat ik zo op de hoogte blijf van Letland-gerelateerde activiteiten, kan ik zo ook ontdekken wie sleutelfiguren zijn en of er wellicht projecten zijn waarbij ik van dienst kan zijn.

Bij de berichten die ik interessant vind, klik ik op “interessant” en soms stuur ik een connectie verzoek aan de persoon die een waardevol bericht heeft geplaatst omdat we elkaars netwerk kunnen versterken.

Heb jij het al eens geprobeerd op jouw vakgebied?

content_linkedIn_weetje4

Comments are closed.