Social media managment

Social Media Beheer

Tijd is geld

Heb je zelf niet de tijd, kennis en kunde om de sociale media kanalen van jouw bedrijf te beheren en besteed je liever tijd aan zaken waar je wél goed in bent, dan kun je mij inhuren om jouw zakelijke sociale media te beheren.

Ik inventariseer de wensen tijdens een gesprek, ik maak en plan en in overleg ga ik dat uitvoeren. Aan de hand van de statistieken meet ik de resultaten en stuur ik waar nodig de strategie bij.

Omdat ik ruim 10 jaar ervaring heb op het gebied van social media management voor verschillende type bedrijven ben ik vrij vlot in het schrijven, plaatsen en monitoren van berichten. Ik kan goed inschatten wat voor welke doelgroep werkt en op welke kanalen je die het beste kunt benaderen.

Afspraak maken?

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek! katarina@katarina-hartgers.nl