Vacatures posten vanuit Linkedin profiel

Vandaag een nieuwe functionaliteit die nog niet beschikbaar is op alle profielen. Maar de kans is groot dat je de functionaliteit eerder hebt als je even je profieltaal switcht naar Engels: https://lnkd.in/dxgpdUP
Je kunt nu vanuit je profiel vacatures posten van het bedrijf (de bedrijven) waar je voor werkt. Vanzelfsprekend kun je nog steeds een update schrijven en dan de link naar een vacature op je website (extern) toevoegen, maar dan stuur je mensen weg van het LinkedIn platform. Daarom wellicht deze nieuwe optie. In de afbeeldingen hieronder zie je hoe dat stapsgewijs gaat: -klik op “bericht maken” dan links onderin “share that you’re hiring”; -kies voor welk bedrijf je een vacature hebt -vul in wat voor een kandidaat je zoekt -klik op “next” en dan kun je de automatisch gegenereerde tekst nog persoonlijker maken en dan klik je “post”.
Wat LinkedIn dan voor je doet is de vacature onder de aandacht brengen bij de juiste kandidaten. Je krijgt zelfs de mogelijkheid om deze kandidaten (gratis) een bericht te sturen, ook al ben je niet met ze gelinkt. Ik ben heel benieuwd hoe en of het werkt. Laat het me weten zodra je het hebt geprobeerd!
Vacatures LinkedIn